Reglament de sistemes de compensació (Text refós sense caràcter oficial)
Índex
[Mostra/Amaga]- Article 1. Àmbit d’aplicació
- Article 2. Caràcter no consolidable
- Article 3. Circumstàncies laborals estructurals
- Article 4. Treball nocturn continuat o periòdic
- Article 5. Treball en dissabtes i/o diumenges continuat o periòdic
- Article 6. Treball per torns
- Article 7. Circumstàncies laborals no estructurals
- Article 8. Hores extraordinàries
- Article 9. Assistència a actes
- Article 10. Dedicació suplementària
- Article 11. Treball en dies festius
- Article 12. Disponibilitat fora de la jornada laboral
- Article 13. Presència efectiva en el lloc de treball durant una guàrdia localitzable
- Article 14. Treball en dissabtes i/o diumenges en horari redistribuït
- Article 15. Treball nocturn en horari redistribuït
- Article 16. Destinació a l’estranger
- Article 17. Conceptes no salarials i compensació
- Article 18. Desplaçaments i mitjans de locomoció a l’interior
- Article 19. Dietes per àpats a l’interior
- Article 20. Sol·licitud de compensació
- Article 21. Autorització de compensació
- Article 22. Pagament de les compensacions
- Disposició addicional primera
- Disposició addicional segona
- Disposició addicional tercera
- Disposició transitòria primera
- Disposició transitòria segona
- Annex 1
- Càlcul de l’hora ordinària de treball nocturn
- Càlcul de l’hora ordinària de treball en dissabtes i/o diumenges
- Compensació del treball per torns
- Càlcul de la compensació de les hores extraordinàries
- Càlcul de l’hora ordinària de treball en dies festius
- Compensació per disponibilitat fora de la jornada laboral
- Compensació per destinació a l’estranger
- Annex 2
Article 1. Àmbit d’aplicació
Aquest Reglament és aplicable als funcionaris i agents de l’Administració de caràcter indefinit que depenen de l’Administració general, i en resten exclosos els titulars de les places dels llocs de treball proveïdes mitjançant lliure designació.
Article 2. Caràcter no consolidable
Les compensacions establertes en aquest Reglament no tenen caràcter consolidable i deixen de percebre’s quan finalitzen les causes que han motivat llur concessió, o per raó d’un canvi de lloc de treball.
Article 3. Circumstàncies laborals estructurals
Són circumstàncies laborals estructurals, que deriven intrínsecament de les condicions del lloc de treball i que estan subjectes a compensació, les següents:
a) Treball nocturn continuat o periòdic
b) Treball en dissabtes i/o diumenges continuat o periòdic
c) Treball per torns
b) Treball en dissabtes i/o diumenges continuat o periòdic
c) Treball per torns
Article 4. Treball nocturn continuat o periòdic
1. El treball nocturn continuat o periòdic és la circumstància per la qual, de forma continuada o periòdica, el personal de l’Administració general presta el servei en la seva totalitat, o en part, durant el període comprès entre les 22 hores i les 6 hores.
2. El treball nocturn continuat o periòdic es compensa com segueix:
a) Si el personal de l’Administració general treballa durant la totalitat del període comprès entre les 22 hores i les 6 hores o més de la meitat del mateix període es compensen la totalitat de les hores en retribució, en funció del preu de l’hora ordinària nocturna calculada segons s’estableix en l’annex 1.
b) Si el personal de l’Administració general treballa durant la meitat o menys de la meitat del període comprès entre les 22 hores i les 6 hores, es compensa en retribució, aplicant proporcionalment el temps treballat, en funció del preu de l’hora ordinària nocturna segons s’estableix en l’annex 1.
b) Si el personal de l’Administració general treballa durant la meitat o menys de la meitat del període comprès entre les 22 hores i les 6 hores, es compensa en retribució, aplicant proporcionalment el temps treballat, en funció del preu de l’hora ordinària nocturna segons s’estableix en l’annex 1.
3. La compensació de l’hora ordinària nocturna es calcula a raó del preu per hora ordinària tenint en compte els conceptes salarials de base retributiva, complement de lloc, complement de millora, complement personal d’antiguitat, complement d’antiguitat, complement d’absorció i, si escau, el complement específic dels cossos especials del personal de l’Administració general.
4. La compensació per aquesta circumstància no és compatible ni acumulable amb la compensació per la circumstància de treball per torns, ni tampoc amb la percepció per aquesta circumstància del complement específic dels cossos especials.
Article 5. Treball en dissabtes i/o diumenges continuat o periòdic
1. El treball en dissabtes i/o diumenges continuat o periòdic és la circumstància per la qual, en la distribució anyal de les jornades laborals ordinàries, el personal de l’Administració general presta el servei en dissabtes i/o diumenges de forma continuada o periòdica. Aquesta circumstància no és aplicable al personal contractat exclusivament per prestar serveis durant el cap de setmana.
2. El treball en dissabtes i/o diumenges continuat o periòdic es compensa amb l’abonament de les hores treballades, en funció del preu de l’hora ordinària en dissabtes i/o diumenges segons s’estableix en l’annex 1.
3. La compensació de l’hora de treball en dissabtes i/o diumenges es calcula a raó del preu d’hora ordinària tenint en compte els conceptes salarials de base retributiva, complement de lloc, complement de millora, complement personal d’antiguitat, complement d’antiguitat, complement d’absorció i, si escau, el complement específic dels cossos especials del personal de l’Administració general.
4. La compensació per aquesta circumstància no és compatible ni és acumulable amb la compensació per la circumstància de treball per torns, ni tampoc amb la percepció per aquesta circumstància del complement específic dels cossos especials.
Article 6. Treball per torns
1. El treball per torns és la circumstància per la qual el personal de l’Administració general presta el servei de forma successiva i constant en períodes horaris diferents, de forma rotativa, a fi de cobrir el servei les 24 hores del dia, inclosos els caps de setmana i festius.
2. El treball per torns és objecte d’una compensació segons s’estableix a l’annex 1.
3. La compensació per aquesta circumstància no és compatible ni és acumulable amb la compensació per treball en dissabtes i/o diumenges continuat o periòdic, ni amb la compensació per treball nocturn continuat o periòdic, ni tampoc amb la percepció per aquesta circumstància del complement específic dels cossos especials.
Article 7. Circumstàncies laborals no estructurals
Són circumstàncies laborals no estructurals, que deriven de fets puntuals com a conseqüència d’esdeveniments ocasionals o extraordinaris en el desenvolupament del lloc de treball i que estan subjectes a compensació, les següents:
a) Hores extraordinàries
b) Assistència a actes
c) Dedicació suplementària
d) Treball en dies festius
e) Disponibilitat fora de la jornada laboral
f) Presència efectiva en el lloc de treball durant una guàrdia localitzable
g) Treball en dissabtes i/o diumenges en horari redistribuït
h) Treball nocturn en horari redistribuït
i) Destinació a l’estranger
b) Assistència a actes
c) Dedicació suplementària
d) Treball en dies festius
e) Disponibilitat fora de la jornada laboral
f) Presència efectiva en el lloc de treball durant una guàrdia localitzable
g) Treball en dissabtes i/o diumenges en horari redistribuït
h) Treball nocturn en horari redistribuït
i) Destinació a l’estranger
Article 8. Hores extraordinàries
1. Les hores extraordinàries són la circumstància per la qual el personal de l’Administració general, de forma voluntària, autoritzada i motivada per necessitats del servei, treballa fora de la seva jornada laboral ordinària.
2. Es considera hora extraordinària cada hora efectivament treballada fora de la pròpia jornada laboral ordinària, a partir de la primera hora ininterrompuda inclosa. El temps que passa d’aquesta primera hora es comptabilitza en franges de 30 minuts com a mínim.
3. Només es pot autoritzar la realització d’aquestes hores extraordinàries en els casos següents:
a) per necessitats urgents o esdeveniments extraordinaris i/o imprevisibles en el lloc de treball;
b) per emergència, per prevenir o reparar danys de sinistres o per causes de força major;
c) per irregularitats derivades del relleu de torns;
d) per la conclusió o l’acabament d’un treball.
b) per emergència, per prevenir o reparar danys de sinistres o per causes de força major;
c) per irregularitats derivades del relleu de torns;
d) per la conclusió o l’acabament d’un treball.
4. Les hores extraordinàries es compensen amb l’abonament, en retribució i/o en temps de descans, segons consideració de la direcció o el responsable del departament, en funció del que s’estableix en l’annex 1.
5. La compensació de l’hora extraordinària es calcula a raó del preu per hora ordinària tenint en compte els conceptes salarials de base retributiva, complement de lloc, complement de millora, complement personal d’antiguitat, complement d’antiguitat, complement d’absorció i, si escau, el complement específic dels cossos especials del personal de l’Administració general.
6. Al personal de l’Administració general que percep compensació per nocturnitat, per dissabte i per diumenge o per torn en el complement específic, i al personal que és compensat pel concepte de torn, se li compensen les hores extraordinàries sempre com a hora diürna.
7. A efectes del còmput d’hores extraordinàries a compensar s’estableix un límit, segons el que preveu la disposició addicional segona.
Article 9. Assistència a actes
1. L’assistència a actes és la circumstància per la qual el personal de l’Administració general ha d’assistir, fora de la seva jornada laboral ordinària i amb autorització prèvia del seu comandament, a actes relacionats amb les funcions del lloc de treball que ocupa.
2. Les hores d’assistència a actes es compensen d’acord amb l’article 8, i es computen, a efectes del límit d’hores extraordinàries, d’acord amb la disposició addicional segona.
Article 10. Dedicació suplementària
1. La dedicació suplementària és la circumstància per la qual el personal de l’Administració general ha d’assistir, fora de la seva jornada laboral ordinària i amb la comunicació prèvia al seu comandament, als actes següents:
a) reunions d’òrgans col·legiats de l’Administració general, d’altres institucions o d’empreses amb capital o control públics;
b) formar part de tribunals d’oposicions i concursos encarregats de la selecció de personal o de proves oficials.
b) formar part de tribunals d’oposicions i concursos encarregats de la selecció de personal o de proves oficials.
2. Les hores de dedicació suplementària, sempre que no sigui altrament retribuïda, es compensen d’acord amb l’article 8, i es computen, a efectes del límit d’hores extraordinàries, d’acord amb la disposició addicional segona.
Article 11. Treball en dies festius
1. El treball en dies festius és la circumstància per la qual el personal de l’Administració general presta el servei, fora de la seva jornada laboral ordinària, durant els dies festius previstos en el calendari laboral, i/o durant els dies de festa locals corresponents a la parròquia on està ubicat el seu lloc de treball. Es distingeix entre dies festius de caràcter especial (Nadal, Cap d’Any, Constitució i Meritxell) i la resta de dies festius del calendari laboral i festes locals.
2. El treball en dies festius es compensa amb l’abonament, en retribució i/o en temps de descans, a lliure elecció de l’interessat, en funció del que s’estableix en l’annex 1.
3. El personal que dintre de la seva jornada laboral ordinària presta els seus serveis en els dies festius del calendari laboral, només és compensat pels dies festius de caràcter especial treballats en retribució.
4. La compensació de l’hora de treball en festius es calcula a raó del preu hora ordinària tenint en compte els conceptes salarials de base retributiva, complement de lloc, complement de millora, complement personal d’antiguitat, complement d’antiguitat, complement d’absorció i, si escau, el complement específic dels cossos especials del personal de l’Administració general.
5. El personal que presta servei fora de la seva jornada laboral ordinària en dies festius, ha de computar les hores realitzades a efectes del límit d’hores extraordinàries, d’acord amb la disposició addicional segona.
Article 12. Disponibilitat fora de la jornada laboral
1. La disponibilitat fora de la jornada laboral és la circumstància per la qual el personal de l’Administració general es troba en situació de disponibilitat per guàrdia localitzable, fora de la seva jornada laboral ordinària durant una permanència horària obligatòria determinada, a fi que l’Administració general pugui garantir la prestació continuada del servei.
2. Aquesta disponibilitat implica quedar-se dintre del territori nacional o a una distància que permeti el desplaçament al lloc de treball en mitja hora com a màxim. L’Administració general ha de proveir els sistemes de localització necessaris per poder dur a terme la guàrdia localitzable.
3. Aquesta circumstància es compensa econòmicament per setmana de guàrdia (128 hores), o la part proporcional de les hores emprades amb l’import que s’estableix en l’annex 1.
Article 13. Presència efectiva en el lloc de treball durant una guàrdia localitzable
1. La presència efectiva en el lloc de treball durant una guàrdia localitzable és la circumstància per la qual el personal de l’Administració general que es troba en situació de disponibilitat per guàrdia localitzable, fora de la seva jornada laboral ordinària, ha de presentar-se en el lloc on se’l requereixi.
2. La presència efectiva al treball es compensa com a hores extraordinàries que es computen en franges de mitja hora a més d’1 hora extraordinària suplementària, la qual inclou el temps i la despesa del desplaçament.
3. Les hores de presència efectiva en el lloc de treball, es compensen d’acord amb l’article 8, i es computen, a efectes del límit d’hores extraordinàries, d’acord amb la disposició addicional segona.
Article 14. Treball en dissabtes i/o diumenges en horari redistribuït
1. El treball en dissabtes i/o diumenges en horari redistribuït és la circumstància per la qual el personal de l’Administració general treballa voluntàriament en dissabtes i/o diumenges, quan hi és autoritzat per raons de servei i com a conseqüència d’una redistribució ocasional del seu temps de treball, sense superar en temps la seva jornada laboral ordinària.
2. El treball en dissabtes i/o diumenges en horari redistribuït es compensa amb 15 minuts de temps de descans per cada hora treballada en dissabtes i/o diumenges.
Article 15. Treball nocturn en horari redistribuït
1. El treball nocturn en horari redistribuït és la circumstància per la qual el personal de l’Administració general treballa voluntàriament durant la totalitat o part de la jornada laboral, en el període comprès entre les 22 hores i les 6 hores, quan hi és autoritzat per raons de servei i com a conseqüència d’una redistribució ocasional del seu temps de treball, sense superar en temps la seva jornada laboral ordinària.
2. El treball nocturn en horari redistribuït es compensa amb 15 minuts de temps de descans per cada hora treballada en horari nocturn redistribuït.
Article 16. Destinació a l’estranger
1. La destinació a l’estranger és la circumstància per la qual el personal contractat a Andorra és destinat a l’estranger i ha d’assumir unes despeses complementàries relacionades amb el destí del lloc de treball.
2. Aquest personal gaudeix d’una compensació mentre duri la destinació a l’estranger.
3. La destinació a l’estranger es compensa amb l’abonament mensual segons el destí per aquesta circumstància que s’estableix en l’annex 1.
4. La compensació per aquesta circumstància no és compatible amb la compensació per la resta de circumstàncies estructurals ni amb la compensació per les circumstàncies no estructurals, ni tampoc amb la compensació pels conceptes organitzatius no salarials.
5. Tampoc no és compatible amb la compensació específica prevista per al personal inclòs en la disposició addicional tercera d’aquest Reglament.
Article 17. Conceptes no salarials i compensació
Els conceptes organitzatius no salarials lligats a l’organització del treball, són els aspectes econòmics següents:
a) Desplaçament i mitjans de locomoció a l’interior
b) Dietes per àpats a l’interior
b) Dietes per àpats a l’interior
Article 18. Desplaçaments i mitjans de locomoció a l’interior
1. Els desplaçaments i mitjans de locomoció a l’interior és el concepte pel qual el personal de l’Administració general, quan hi és autoritzat i per raons de servei, utilitza el seu propi vehicle durant la seva jornada laboral, dins del territori nacional o, ocasionalment, utilitza un mitjà de transport urbà.
2. Aquest concepte es reembossa amb els imports establerts en l’annex 2.
Article 19. Dietes per àpats a l’interior
1. Àpats per permanència ininterrompuda en el lloc de treball
Els àpats per permanència ininterrompuda en el lloc de treball és el concepte pel qual, de forma habitual o ocasional, el personal de l’Administració general ha de romandre al seu lloc de treball, dintre de la seva jornada laboral, durant un mínim d’hores de permanència ininterrompuda i doncs, també durant les hores dels àpats sempre que no es gaudeixi de servei de menjador gratuït en el centre de treball, són els següents:
a) permanència ininterrompuda en el lloc de treball d’un mínim de 8 hores seguides dóna dret a una dieta;
b) permanència ininterrompuda en el lloc de treball d’un mínim d’11 hores seguides dóna dret a les dues dietes que corresponguin;
c) permanència ininterrompuda en el lloc de treball d’un mínim de 24 hores seguides dóna dret a tres dietes, una d’esmorzar, una de dinar i una de sopar.
b) permanència ininterrompuda en el lloc de treball d’un mínim d’11 hores seguides dóna dret a les dues dietes que corresponguin;
c) permanència ininterrompuda en el lloc de treball d’un mínim de 24 hores seguides dóna dret a tres dietes, una d’esmorzar, una de dinar i una de sopar.
Aquests àpats es reembossen amb l’abonament de la dieta que figura establerta en l’annex 2.
2. Àpats per circumstància excepcional
Els àpats per circumstància excepcional és el concepte pel qual, de forma excepcional i per necessitats del servei, amb autorització prèvia del seu comandament, el personal de l’Administració general que treballa en horari partit de mínim 8 hores, ha de flexibilitzar el seu horari i ha de treballar durant les hores dels àpats.
Els àpats per circumstància excepcional queden regulats i es reembossen segons s’estableix en l’annex 2.
3. Àpats per allunyament dels centres de treball
Els àpats per allunyament dels centres de treball és el concepte pel qual, per necessitats del servei, amb autorització prèvia del seu comandament, el personal de l’Administració general ha de desenvolupar la seva tasca habitual en un lloc allunyat dels seus centres de treball durant les hores dels àpats.
Aquests àpats es reembossen amb l’abonament de la dieta que correspongui i que s’estableix en l’annex 2.
Article 20. Sol·licitud de compensació
Les sol·licituds de compensació han de ser cursades pels comandaments, degudament justificades, amb el vistiplau de la direcció del Departament, a l’Àrea d’Administració de Recursos Humans de la Secretaria d’Estat de Funció Pública, que facilitarà els impresos de sol·licitud corresponents.
Article 21. Autorització de compensació
En el termini de 30 dies naturals a comptar de la recepció de la sol·licitud de compensació, l’Àrea d’Administració de Recursos Humans de la Secretaria d’Estat de Funció Pública l’autoritza o la denega motivadament.
Article 22. Pagament de les compensacions
1. La retribució de la compensació s’efectua mitjançant el procés de nòmina.
2. La retribució de la compensació de les circumstàncies estructurals s’efectua mensualment i s’inclou en la tretzena paga, a partir de la data de la seva autorització.
3. La retribució de la compensació de les circumstàncies no estructurals i dels conceptes no salarials s’efectua mensualment.
4. Els impresos de sol·licitud, previstos a tal efecte, s’han de trametre a l’Àrea d’Administració de Recursos Humans de la Secretaria d’Estat de Funció Pública, com a màxim el dia 10 de cada mes per tal que es pugui gestionar o efectuar el pagament en el mateix mes, si escau.
5. L’import en retribució de la compensació econòmica, s’abona al preu meritat de la data en què es va realitzar.
6. La compensació en temps de descans és gestionada i determinada pels comandaments, en períodes trimestrals, a partir de la data de la sol·licitud autoritzada.
Disposició addicional primera
Els preus i els imports establerts en aquest Reglament són revisats d’acord amb el procediment següent:Els conceptes salarials s’actualitzen anyalment, aplicant l’augment retributiu general anyal que s’indica en la Llei que aprovi els pressupostos.
Els conceptes no salarials s’actualitzen en funció de l’increment anyal de l’índex de preus de consum (IPC).
Disposició addicional segona
1. Sense perjudici del que disposa la disposició transitòria primera, el màxim d’hores extraordinàries autoritzades i compensades amb retribució per persona és de 120 hores realitzades per any.2. El màxim d’hores extraordinàries compensables amb temps no pot sobrepassar les 80 hores de descans per any.
3. Aquests límits no es poden excedir excepte en casos puntuals, degudament justificats, després de l’informe del director del Departament o del secretari d’Estat i amb l’aprovació de la Secretaria d’Estat de Funció Pública.
Disposició addicional tercera
El personal d’Afers Exteriors que és destinat a l’estranger i ha d’assumir unes despeses complementàries relacionades amb el destí del lloc de treball, gaudeix d’una compensació fixada pel Govern o, si és el cas, per la seva normativa pròpia, d’acord amb la Llei del Govern del 15 de desembre de 2000.Disposició transitòria primera
Durant l’any 2004 el màxim d’hores extraordinàries autoritzades i compensades amb retribució per persona és de 160 hores.Disposició transitòria segona
Els cossos especials que a l’entrada en vigor d’aquest Reglament percebin compensacions específiques del cos al qual pertanyen per altres circumstàncies que les reglamentades en aquest Reglament, tenen un any per incloure-les en la normativa pròpia.Cosa que es fa pública per a coneixement general.
Andorra la Vella, 31 de desembre del 2003
Marc Forné Molné
Cap de Govern
Cap de Govern
Annex 1
Càlcul de l’hora ordinària de treball nocturn
La compensació de l’hora ordinària nocturna es calcula a raó del preu per hora aplicant un augment del 20%.Càlcul de l’hora ordinària de treball en dissabtes i/o diumenges
La compensació de l’hora ordinària de treball en dissabtes i/o diumenges es calcula a raó del preu per hora aplicant un augment del 20%.Compensació del treball per torns
La compensació del treball per torns és de 110,15 euros al mes.Càlcul de la compensació de les hores extraordinàries
La compensació de les hores extraordinàries en descans és la següent:1 hora i 20 minuts de descans per cada hora extraordinària treballada diürna;
1 hora i 35 minuts de descans per cada hora extraordinària treballada nocturna, o en dissabte o en diumenge.
1 hora i 35 minuts de descans per cada hora extraordinària treballada nocturna, o en dissabte o en diumenge.
La compensació de les hores extraordinàries en retribució és la següent:
aplicant un augment del 35% sobre el preu de l’hora ordinària per cada hora extraordinària treballada diürna;
aplicant un augment del 55% sobre el preu de l’hora ordinària per cada hora extraordinària treballada nocturna, o en dissabte o en diumenge (20% en concepte de nocturnitat o dissabte o diumenge i 35% en concepte d’hora extraordinària).
aplicant un augment del 55% sobre el preu de l’hora ordinària per cada hora extraordinària treballada nocturna, o en dissabte o en diumenge (20% en concepte de nocturnitat o dissabte o diumenge i 35% en concepte d’hora extraordinària).
Càlcul de l’hora ordinària de treball en dies festius
La compensació de les hores de treball en dies festius en descans és la següent:1 hora i 35 minuts de descans per cada hora treballada en els dies festius;
2 hores de descans per cada hora treballada en dies festius de caràcter especial.
2 hores de descans per cada hora treballada en dies festius de caràcter especial.
La compensació de les hores de treball en dies festius en retribució és la següent:
aplicant un augment del 55% sobre el preu de l’hora ordinària per cada hora treballada en dies festius;
aplicant un augment del 100% sobre el preu de l’hora ordinària per cada hora treballada en dies festius de caràcter especial.
aplicant un augment del 100% sobre el preu de l’hora ordinària per cada hora treballada en dies festius de caràcter especial.
Compensació per disponibilitat fora de la jornada laboral
La compensació de la disponibilitat fora de la jornada laboral és de 150,25 euros.Compensació per destinació a l’estranger
Taula de destinacióDestí | Import mensual |
Espanya | 1.100 euros |
França | 1.350 euros |
Bèlgica | 1.200 euros |
Annex 2
Reembossament per desplaçament i mitjans de locomoció a l’interior
Reembossament de les despeses originades pel mitjà de transport urbà, a partir de la presentació dels justificants corresponents.Desplaçament en vehicle particular = 0’18 euros/km
Reembossament per àpats a l’interior
Taula de dietesDieta | Import |
Esmorzar | 2,75 euros |
Dinar | 9,50 euros |
Sopar | 9,50 euros |
Àpats per permanència ininterrompuda en el lloc de treball d’un mínim de 8 hores:
Correspon una dieta d’esmorzar quan la jornada laboral comença entre les 5.30 h i les 7 h o finalitza després de les 9 h.
Correspon una dieta de dinar quan la jornada laboral comença entre les 12.30 h i les 14.30 h o finalitza després de les 15.15 h.
Correspon una dieta de sopar quan la jornada laboral comença entre les 20 h i les 22.30 h o finalitza després de les 23 h.
Correspon una dieta de dinar quan la jornada laboral comença entre les 12.30 h i les 14.30 h o finalitza després de les 15.15 h.
Correspon una dieta de sopar quan la jornada laboral comença entre les 20 h i les 22.30 h o finalitza després de les 23 h.
Àpats per circumstància excepcional
Quan la jornada laboral comença abans de les 6.30 h i es treballa seguit fins a les 9 h, correspon una dieta d’esmorzar.
Quan la jornada laboral comença abans de les 12 h i es treballa seguit fins a les 15.15 h, correspon una dieta de dinar.
Quan la jornada laboral comença abans de les 20 h i es treballa seguit fins a les 23 h, correspon una dieta de sopar.
Quan la jornada laboral comença abans de les 12 h i es treballa seguit fins a les 15.15 h, correspon una dieta de dinar.
Quan la jornada laboral comença abans de les 20 h i es treballa seguit fins a les 23 h, correspon una dieta de sopar.
Aprovat per:
Inclou modificacions de:
- Decret, del 20 de setembre del 2017, d’aprovació de la modificació de l’article 8, apartat 4, del Decret d’aprovació del Reglament de sistemes de compensació
- Decret, del 9 de novembre del 2011, de derogació del Decret del 17 de març del 2010 de modificació del Reglament de sistemes de compensació de data 31 de desembre del 2010
- Decret, del 17 de març del 2010, pel qual es fa públic la modificació del Reglament de sistemes de compensació de data 31-12-2003