Correcció d’errata
Vist que s’han constatat uns errors en la publicació dels reglaments de classificació dels allotjaments turístics del Principat, publicats al BOPA número 71, any 12, de data 28 de novembre del 2000, i en la correcció d’errata publicada al BOPA número 80, any 12, de data 27 de desembre del 2000, es fan les correccions següents:
En el volum I, al reglament d’hotels, a l’annex I, habitació, mobiliari i confort, punt 15:
On diu
“15. Fins al 50% de les habitacions amb terrassa o balcó”
Ha de dir
“15. 50% de les habitacions amb terrassa o balcó ”
En el volum II, al reglament d’apartaments, a l’annex I, habitació, mobiliari i confort, els punt 1 i punt 5:
“1. Taula i cadira o butaca”
“5. Paperera”
S’han d’eliminar d’aquest apartat
En el volum II, al reglament d’apartaments, a l’annex I, habitació, serveis complementaris, punt 3:
On diu
* | ** | *** | **** | |
3. Televisió en color | 40 |
Ha de dir
* | ** | *** | **** | |
3. Televisió en color addicional | 30 | 30 | 30 | 30 |
En el volum II, al reglament d’apartaments, a l’annex I, habitació, serveis complementaris, punt 17:
On diu
“17. Disponibilitat de bressol (1 per cada 5 apartaments)”
Ha de dir
“17. Disponibilitat de bressol (1 per cada 25 apartaments)”
En el volum II, al reglament d’apartaments, a l’annex I, serveis complementaris, punt 2:
On diu
* | ** | *** | **** | |
2. Televisió en color addicional | 30 | 30 | 30 | 30 |
Ha de dir
* | ** | *** | **** | |
2. Televisió en color | 40 |
En el volum II, al reglament d’aparthotels, a l’annex I, habitació, mobiliari i confort, els punt 1 i punt 5:
“1. Taula i cadira o butaca”
“5. Paperera”
S’han d’eliminar d’aquest apartat.
En el volum II, al reglament d’aparthotels, a l’annex I, habitació, serveis complementaris, punt 3:
On diu
* | ** | *** | **** | ***** | |
3. Televisió en color | 40 |
Ha de dir
* | ** | *** | **** | ***** | |
3. Televisió en color addicional | 30 | 30 | 30 | 30 | 30 |
En el volum II, al reglament d’aparthotels, a l’annex I, altres espais de l’apartament, serveis complementaris, punt 3:
On diu
* | ** | *** | **** | ***** | |
3. Televisió en color addicional | 30 | 30 | 30 | 30 | 30 |
Ha de dir
* | ** | *** | **** | ***** | |
3. Televisió en color | 40 |
En el volum I, al reglament d’hotels, a l’annex II, habitació, el punt 9 i el punt 72:
“9. Nombre de mantes: 1 addicional per llit (0), 2 addicionals per llit (5)”
“72. Existència de peücs (2)”
S’han d’eliminar d’aquest apartat.
En el volum I, al reglament d’hotels, a l’annex II, cambra de bany, el punt 104:
On diu
“104. Quantitat de tovalloles per persona: 1 més de cada per persona (5)”
Ha de dir
“104. Quantitat de tovalloles per persona: 1 més per persona (5)”
En el volum II, al reglament d’aparthotels, a l’annex II, habitació, el punt 9 i el punt 72:
“9. Nombre de mantes: 1 addicional per llit (0), 2 addicionals per llit (5)”
“72. Existència de peücs (2)”
S’han d’eliminar d’aquest apartat.
En el volum II, al reglament d’aparthotels, a l’annex II, cambra de bany, el punt 103:
On diu
“103. Quantitat de tovalloles per persona: 1 més de cada per persona (5)”
Ha de dir
“103. Quantitat de tovalloles per persona: 1 més per persona (5)”
En el volum III, al reglament de càmpings, a l’annex I,
On diu
“Puntuació màxima possible per categoria:
1 estrella: 1.355 punts
2 estrelles: 1.355 punts
3 estrelles: 815 punts
4 estrelles: 150 punts”
Ha de dir
“Puntuació màxima possible per categoria:
1 estrella: 1.305 punts
2 estrelles: 1.305 punts
3 estrelles: 815 punts
4 estrelles: 150 punts”
En el volum III, al reglament de càmpings, a l’annex I, servei d’acollida i altres, facilitats, el punt 17:
“17. Pista poliesportiva per a la pràctica d’esports d’equip”
S’ha d’eliminar d’aquest apartat.
Es modifiquen els annexos III dels reglaments d’hotels i d’aparthotels, i es publiquen les taules corresponents.
Annex III: mínims
Taula de puntuació mínima exigible per a l’assignació del nivell de qualitat | |||||||
Hotels | |||||||
Categoria | Puntuació màxima |
% (sobre puntuació total) |
|||||
Q |
Q |
Q |
Q |
Q |
|||
Àrees d’avaluació | |||||||
Habitació | 136 | 152 | 171 | 198 | 225 | 284 | 18,51% |
Cambra de bany | 73 | 79 | 86 | 93 | 104 | 148 | 9,65% |
Recepció i acollida | 70 | 72 | 74 | 78 | 82 | 100 | 6,52% |
Servei de bar | (55)* |
(58)* |
98 | 102 | 105 | 115 | 7,50% |
Servei d’esmorzar | 88 | 89 | 90 | 91 | 103 | 103 | 6,71% |
Servei de restauració (dinar i sopar) | (141)* |
(141)* |
(143)* |
(167)* |
(191)* |
239 | 15,58% |
Servei d’habitacions | (83)* | (83)* | (83)* | 83 | 85 | 92 | 6,00% |
Diversos | 106 | 124 | 159 | 195 | 236 | 453 | 29,53% |
473 |
516 |
678 |
840 |
940 |
1534 |
100% |
|
En totes les àrees d’avaluació, la puntuació mínima exigible correspon al 85% de la puntuació establerta | |||||||
(no s’accepta aconseguir la puntuació total sense complir aquest requisit en cada àrea d’avaluació). | |||||||
* àrees no obligatòries segons la categoria. | |||||||
Les àrees no obligatòries s’avaluen si existeixen. En aquest cas, s’ha d’afegir l’import indicat en el(s) parèntesi(s) al total exigible. |
Annex III: mínims
Taula de puntuació mínima exigible per a l’assignació del nivell de qualitat | |||||||
Aparthotels | |||||||
Categoria | Puntuació màxima |
% (sobre puntuació total) |
|||||
Q |
Q |
Q |
Q |
Q |
|||
Àrees d’avaluació | |||||||
Habitació | 143 | 158 | 176 | 200 | 223 | 282 | 17,24% |
Cambra de bany | 73 | 79 | 86 | 93 | 104 | 148 | 9,05% |
Sala d’estar menjador | 60 | 60 | 60 | 60 | 60 | 61 | 3,73% |
Cuina | 101 | 103 | 105 | 107 | 117 | 135 | 8,25% |
Recepció i acollida | 70 | 72 | 74 | 78 | 82 | 100 | 6,11% |
Servei de bar | (49)* |
(58)* |
64 | 76 | 85 | 115 | 7,03% |
Servei d’esmorzar | 88 | 89 | 90 | 91 | 103 | 103 | 6,30% |
Servei de restauració (dinar i sopar) | (49)* |
(91)* |
(143)* |
(155)* |
(167)* |
239 | 14,61% |
Diversos | 106 | 124 | 159 | 195 | 236 | 453 | 27,69% |
641 |
685 |
814 |
900 |
1010 |
1636 |
100% |
|
En totes les àrees d’avaluació, la puntuació mínima exigible correspon al 85% de la puntuació establerta | |||||||
(no s’accepta aconseguir la puntuació total sense complir aquest requisit en cada àrea d’avaluació). | |||||||
* àrees no obligatòries segons la categoria. | |||||||
Les àrees no obligatòries s’avaluen si existeixen. En aquest cas, s’ha d’afegir l’import indicat en el(s) parèntesi(s) al total exigible. |
Cosa que es fa pública per a coneixement general.
Andorra la Vella, 6 de juny del 2001
Marc Forné Molné
Cap de Govern